maanantai 12. tammikuuta 2015

Jäsenkirje 1/2015

AKAAN SIPILÄN SUKUSEURAN JÄSENKIRJE
Kärkölässä, 6.1.2015

Hyvät sukulaiset!

Tervehdys sukuseurasta ja tervetuloa mukaan sukuseuran 25. toimintavuoden toimintaan.


Tämän juhlavuoden sukutapaaminen pidetään lauantaina 6.6.2015 Lepaalla, Hattulassa. Päivän aikana tutustumme Lepaan kartanon puistoalueeseen ja vierailemme tilan puutarha- ja viinimyymälässä. Juhlavuoden kunniaksi taitamme menomatkan vesibussilla Hämeenlinnan Aulangolta ja päivän päätteeksi palaamme Lepaalta bussilla takaisin Aulangolle. Tarkemmin ohjelmasta kerromme lähempänä tilaisuutta lähetettävässä jäsenkirjeessä sekä sukuseuran kotisivuilla, mutta varatkaa jo ajankohta kalenteristanne. Sukutapaamisen yhteydessä pidetään yhdistyksen varsinainen sukukokous.

Viime kesän sukutapaaminen pidettiin kesäkuussa maatalousmuseo Sarassa, Loimaalla. Osallistujia oli 45 henkilöä. Kokouksen yhteydessä kuulimme mielenkiintoisia tarinoita Isomäen suvun vaiheista Arvo Pukkilan kertomana. Kokouksen jälkeen tutustuimme maatalouden historiaan ja työtapoihin opastetulla kierroksella. Tapahtuma sai paljon positiivista palautetta.

Loppiaisen kynnyksellä Helsingin Sanomat (4.1.2015) kirjoitti näyttävästi Sipilä-nimen tarkoituksesta. Sipilä juontaa juurensa ruotsalaisesta etunimestä Sigfrid. Lue Helsingin Sanomien kirjoitus sukuseuramme kotisivuilta osoitteessa http://akaansipila.blogspot.fi .

Kuluvan kauden jäsenmaksun, 7 euroa, voi maksaa sukuseuran tilille FI60 1228 3000 0308 07 / Akaan Sipilän sukuseura.

Jos teillä on ajatuksia tai toiveita sukuseuran toimintaan, toivomme että olette yhteydessä meihin hallituksen jäseniin. Yhteystietomme löytyvät tämän kirjeen kääntöpuolelta.

Hyvää uutta vuotta 2015!


Mari Raininko
puheenjohtaja

Mirja Sipilä
sihteeri

Tämä kirje on lähetetty sähköpostilla niille sukuseuran jäsenille, joiden sähköpostiosoite on yhdistyksen tiedossa. Muille sukuseuran jäsenille kirje on lähetetty postitse. Kirje on myös julkaistu suvun Internet- ja Facebook-sivuilla. Mikäli haluat paperisen version tai päivittää yhteystietojasi, lähetä sähköpostilla pyyntö sukuseuran sihteerille Mirja Sipilälle (akaansipila@outlook.com).Ei kommentteja: