maanantai 16. joulukuuta 2013

Akaan Sipilän Sukuseuran Jäsenkirje

AKAAN SIPILÄN SUKUSEURAN JÄSENKIRJE
Kärkölässä, 14.12.2013

Hyvät sukulaiset!

Tervehdys sukuseurasta ja tervetuloa mukaan sukuseuran 24. toimintavuoden toimintaan.


Ensi vuoden sukutapaaminen pidetään lauantaina 7.6.2014. Paikkana on Suomen maatalousmuseo Sarka Loimaalla (http://www.sarka.fi/). Merkatkaapa ajankohta jo kalenteriin. Kerromme ohjelmasta tarkemmin lähempänä tapahtumaa lähetettävässä jäsenkirjeessä. Tapaamisesta tiedotetaan myös sukuseuran kotisivuilla. Sukutapaamisen yhteydessä pidetään myös yhdistyksen varsinainen sukukokous. Sukuseuran uusien sääntöjen toinen käsittely on tuossa kokouksessa.

Tämän vuoden sukutapaaminen järjestettiin Suomen lasimuseolla, Riihimäellä syyskuun loppupuolella. Tutustuimme museon kattavaan lasikokoelmaan asiantuntevan oppaan johdolla. Lisäksi Erkki Sipilä kertoi Viialan lasitehtaan vaiheista ja yhdessä Jorma Sipilän kanssa he kertoivat Viialan lasin tuotteista. Sukutapaamisen antiin voi tutustua tarkemmin sukuseuran kotisivuilla.

Nyt talven aikana tavoitteenamme on lisätä keskustelua ja yhteistyötä Akaan Sipilän sukuseuran eri sukuhaarojen kanssa sukuhaarojen yhteyshenkilöiden avustuksella.

Kuluvan kauden jäsenmaksun 7 euroa voi suorittaa sukuseuran tilille Nordea FI6012283000030807 / AKAAN SIPILÄN SUKUSEURA RY. Jos maksatte useampien henkilöiden jäsenmaksun, viestikenttään lisäyksenä kaikkien henkilöiden nimet.

Jos teillä on ajatuksia tai toiveita sukuseuran toiminnasta, toivomme, että olette yhteydessä meihin hallituksen jäseniin. Yhteystietomme löytyvät tämän kirjeen liitteestä.


Hyvää joulua ja onnea alkavalle vuodelle!

Mari Raininko
sukuseuran puheenjohtaja

Mirja Sipilä
sukuseuran sihteeriTämä kirje on lähetetty sähköpostilla niille sukuseuran jäsenille, joiden sähköpostiosoite on yhdistyksen tiedossa. Muille sukuseuran jäsenille kirje on lähetetty postitse. Kirje on myös julkaistu suvun Internet- ja Facebook-sivuilla. Mikäli haluatte päivittää yhteystietojanne, pyydämme lähettämään tiedot sähköpostitse sukuseuran sihteerille Mirja Sipilälle (akaansipila@outlook.com).


Akaan Sipilän sukuseuran
kotisivut: http://akaansipila.blogspot.fi/
Facebook ryhmä: Hei Me Ollaan Sukua – Akaan Sipilät
sähköposti: akaansipila@outlook.com


Ei kommentteja: