torstai 19. kesäkuuta 2008

Akaan-Sipilän sukuseuran kokous Hämeenlinnassa 8.6.2008















Vuonna 1991 perustetun Akaan-Sipilän sukuseuran jäsenet ovat peräisin Viialan Varrasniemessä sijaitsevalta Sipilän tilalta. Seurassa on noin 120 jäsentä. Suvun tärkein vuosittainen tapahtuma on kesällä järjestettävä sukukokous.

Kesän 2008 kokouspaikka oli Hämeenlinnan kasarmialueella sijaitseva Kerhoravintola Seiska. Sää oli kesäinen ja iltapäivällä helteinen. Tapaaminen alkoi periteisesti kokouksella, johon osallistui 42 sukuseuran edustajaa. Ilahduttavaa oli viiden nuoren perheenjäsenen läsnäolo. Kokouksen alussa vietettiin hiljainen hetki hallituksen pitkäaikaisen jäsenen Maija Härsilän muistoa kunnioittaen. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Keskusteltiin mm. jäsenrekisterin ylläpidosta ja sukuhistorian kerryttämisestä sekä vuoden alkupuolella avatun kotisivuston käytön aktivoinnista.

Sukuseuran hallitus vuonna 2008: Helena Höysniemi, Ismo Isomäki Arja Aulamo-Kokkola, Ilkka Manni, Pirkko Rodriquez, Erkki Sipilä, Risto Sipilä, Outi Stenholm ja Kirsti Taattola. Seuran puheenjohtajana toimii Kirsti Taattola, varapuheenjohtajana Ilkka Manni, sihteerinä Outi Stenholm ja rahastonhoitajana Pirjo Kaukiainen.

Seuraava kokous ehdotettiin pidettäväksi Valkeakoskella asuntomessujen aikaan. Alustavaksi ajankohdaksi ehdotettiin sunnuntaita 9.8.2009. Hallitus valmistelee kokoontumista ja asiasta tiedotetaan hyvissä ajoin.

Kokouksen jälkeen nautittiin lounaspöydän antimista ja vapaasta seurustelusta. Tämän jälkeen oli mahdollisuus tutustua Hämeen linnaan tai Suomen tykistömuseoon. Pääosa kokouksen osanottajista valitsi linnakierroksen, jossa sukuumme kuuluva Aleksis Stenholm toimi erinomaisena oppaana.

Ei kommentteja: